28 marraskuuta 2016

Jänskätystä ilmassa

Tänään on taas jännä päivä. Tuossa puolen tunnin kuluttua pittää lähteä autoa putsaamaan lumesta. Mulla on näin aamusta aika sinne psykiatrin vastaanotolle nuista lääkejutuista. Tiistaina olen viimeksi ajanut autolla. Ilma on lauhtumaan päin ja vissiin on liukastakin liikeneessä. Lääkärissä käynnin jäläkeen pittääpi käydä siellä kaupassa, milkki on ihan loppu. Mustana juon tässä kahvitilkkasta. Aloitin tämän aamun kahvilla ja kaurapuurolla huonosti nukutun yön jäläkeen. Aamuyöstä lähtien kuuntelin vain kellojen raksutusta, pelkäsin, että herätyskello ei herätä lainkaan. Nousin sitten kahvin keittoon jo kuuden jäläkeen, ennen herätystä.
Olen käynyt postilla ja meinasin samalla tehhä lumitöitä pihassa, mutta eipä sitä lunta ollut niin tullut, ettäkö ois ollut jotain pois lykittävää.
Jännää jännääääää..... Ihan masua kipristeleepi. Inhottavaa. Mutta näillä mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...