27 lokakuuta 2016

Valvottava yö

Tämä on taas niitä öitä, kun pittääpi valvoa, enkä saa nukutuksi.
en sitten viitsinyt kauaa sängyllä pyöriä, vaan tulin tänne olkkariin läppärille.
Johan tuossa menikin muutamat yöt ihan hyvin, että sain rauhassa nukuttua aamuun saakka. Eilenkin heräsin niin pirteänä ennen kuutta hyvin nukutun yön jälkeen.
Katselin eilen aamusta Netflixiltä In Lawfully Yours-leffan ja samalla odottelin, että päivä alkaisi valjeta, jota se tek vasta puoli ysin aikoihin.
Ysin pintaan kävin sitten kaupoilla ja kotiin tultuani, katsoin sitten toista leffaa October Kiss. Mulle tuli niin hyvä mieli nuista kahdesta elokuvasta.
Sit sain luettua eilen saamani runokirjasen Jouni Inkalan Sille joka jää. Sit tulikin viestiä kirjakaupalta, että ois haettavissa varaamani Vauvapäiväkirja, no olihan se tehtävä toinen kyläreissu ja samalla kävin ostaan Ipana-lankaa viereisestä liikkeestä, kaksi kerää, ni viisi euroa meni lankoihin, halpaa minusta.Oli kylläkin 50g:n keriä, mutta kaksihan riittää :)
Kotona sitten aloin jo lukea Bridget Jonesin Vauvapäiväkirja-kirjasta ja alku vaikutti ihan mukavalle, pitää vain lukea ihan hitaasti vähän kerrallaan makustellen :) ettei liika nopsaan lopu hyvä tarina.
Kävin mä eilen lenkilläkin, kun iltapäivällä paistoi aurinko kauniisti, niin oli lähdettävä ulkoilemaan, sain uutta virtasta itselleni auringosta ja ulkoilusta.
Sit taas vaihteeksi iltasella tuli aloitettua uudet sukkaset. Nyt mulla on neljät kutimet ja olen oikeassa sukkakierteessä :) tänään saan aloittaa sitten sukissa jo kantalappusten teon. Nyt ihan just en vielä aloita sitä showta, vaan lähden tästä sängylle huilimaan ja kuuntelemmaan radioo Peltoreista. Moikka!

2 kommenttia:

  1. Tulen tekemään kunnon lukuvierailun tänne blogiisi tämän viikon aikana, koska nyt on ollut bloggaaminen ja blogien lukeminen niin pitkällä tauolla, etten ole pysynyt perässä päivityksistäsi. Nyt en ehdi lukea enempää. Toivotan vain mukavaa loppuviikkoa ja ilmoitan itsestäni, jottet ihmettele hiljaisuuttani!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, kun jaksat heittää kommenttia :) eikä mun elämässä nyt niin huisin hurjia juttuja ole tapahtunut, joten tuskin olet kärryltä pudonnut :)

    VastaaPoista

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...