11 lokakuuta 2016

Uusi tausta blogilleni

Vaihdoin vähän toisenlaiseksi blogin taustan. Oisin halunnut jo jotain jouluista, vaan eipä ollut valittavana bloggerista sellaista. No, tällä sävyllä mennään nyt jonkin aikaa.
Tänään on sumuinen aamu. Postin olen jo hakenut ja kahvia tässä juon nyt jo toistamiseen. Vihdoinkin tänään tuli se tilattu joulukorttipaketti, ihania kortteja, joita äitiliinin kanssa yhdessä tilattiin ja minä tilasin siihen pakettiin hiukan ekstraakin. Tuli myöskin NutHat- verkkokaupasta tilaamani pipot. Siinä ne postituiset sitten olikin.
Ulkona on tosiaankin sumuinen ilma ja mittarissa on -1 aste vieläkin.
Enpä taida lähteä tänään yhtään mihinkään, no, ehkä käppäilylenkillä saattaisin käydä, jos hutsittaa. Vielä ei ainakaan, hyvä kun pysyy silimät auki tässä. Kyllä minä jo kudoin yhden kantalappusen villasukkaseen, vielä on kolome kokonaista kantalappua tehtävänä. Juups, että sellaista!

2 kommenttia:

  1. Dotty dot dot tarjoaa ainakin tällaisia joulupohjia: http://dottydotdotdesign1.blogspot.fi/search/label/Christmas

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä. Pitääpi oikein googlettaa blogipohjia, nyt kun kerran pääsin vauhtiin.

    VastaaPoista

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...