20 lokakuuta 2016

Hiljainen aamu

Hyvää huomenta rakas blogini. Minä taas tässä vietän rauhallisen hiljaista aamua. Sain justaan ison mukillisen teetä haudutettua itselleni ja muki on tässä läppärin ja minun välissä.
Sain mukavan herätyksen, kun puoli unessa kuulin, että joku kuiskasi minun vasempaan korvaan nimeni. Kenties joku enkeli halusi herättää minut viettämään tätä ihanaa aamua. Sillä juu-u, kyllä minä uskon Jumalaan, Jeesukseen ja myös ihaniin enkeleihin. Jokaisellahan meillä on oma suojelusenkelimme <3
Ei saisi ajatella liikaa vakavia asioita. Nyt mulla on mielessä oma mummu, joka on jo 15 vuotta sitten nukkunut ikiuneen ja mielessäni soi vain se Suvi Teräsniskan Hei mummo-laulu: "Hei mummo, mitä kuuluu sinne teille........"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...