12 syyskuuta 2016

Uusia ajatuksia kaivataan

Minä tahtoisin niiiiiiin saada uusia ajatuksia mieleeni, etten märehtisi vanhoja menneitä asioita. Mutta minkäs teet, sama pää kesät talvet, ei siitä minnekään pääse. Mutta miksi pirussa minä mietin ihmisiä, joita en ole nähnyt edes vuosikymmeniin, niin siltikin he pyörivät mun ajatuksissani ja sitä kautta myös sitten unissanikin. Minnuu raivostuttaa. Ärrinmurrinmööööö.
Keittäisinkös kahvia, vai olisinkos keittämättä. Pyykit peseentyy koneessa. Ulkona on aurinkoinen +16,4 asteinen, mutta tuulinen ilma. Olen vain käynyt postilla tänään. En ole tehnyt oikeastaan mitään muuta kuin lukenut ja oleillut vain omissa oloissani. Jonkin ajan kuluttua pääsen hoitamaan pyykkishowta, kun pitää väsätä lakanapyykki telineeseen kuivumaan. Eipä mulla muuta jorinaa tässä nyt ole. Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...