maanantai 19. syyskuuta 2016

Puolukkapiirakkaista iltapäivää

Tein päiväyksen ylimenneestä kermaviilistä puolukkaisen piirakan uuniin paistumaan. Kermaviilin joukkoon laitoin puolukkahilloa, sokeria ja kaksi kikkelsbaadia, eli kananmunnaa :) Pohjalliseen meni yksi kananmuna, sokuria, leivinjauhetta ja ropasutinpas vielä vanilliinisokuriakin joukkoon ja rasvaa tietennii. Sitten vain ainekset vuokaan ja vuoka uuniin kahteensataan asteeseen paistumaan. Pian on kulunut 25 minuuttia, mutta vielä pitää hetki malttaa odottaa.
Lopputulos kertoo,jotta onko miusta vielä leipojaksi, vai tyydynkö olemaan ilman jauhopeukkua. Että näillä mennään. Slurps!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)