08 syyskuuta 2016

Omenoita kerrakseen

Olin tänään kylillä käymässä, kun äitiliini oli soittanut luuriini. Soittelin takaisin, kun pääsin kotiini kauppakassien kanssa. Sain hetimiten lähteä uudelleen liikenteeseen, sillä minua houkutti kovasti omppuset, joita porukoilla kuulemma ol. No, lähdin hakeen omppusia ja palasin takaisin saaliini kera; sain myös ison lasipurkillisen puolukkahilloa. Tullessa kävin sitten kaupalla ostamassa kermaviiliä ja tykötarpeita piirakkaa varten. Kotiin kun pääsin, pesasin ensin omput ja koitin mennä huilaamaan, mutta eihän mun päivähuilista mitään tullut. Ei muuta kun omppushown kimppuun. Sain ihan kivan määrän omppulohkoja pakkaseen tulevaisuuden varalle, sit tein uunipaistoksen ja vielä jäi koristeomppujakin pöydälle kippoon.
Nyt olen sitten makustellut jo jäätelön kanssa uunipaistosta ja voi että oli hyvväääääää!

2 kommenttia:

  1. Ihan jouduin selailemaan aiempia päivityksiäsi, kun on niin pitkä aika siitä, kun viimeksi täällä blogistaniassa kävin kunnolla ajan kanssa. Omput ja omenatortut kuuluvat syksyyn! Nyt on sitten ihan pakko leipoa itsekin - minä tosin jouduin ostamaan omenani kaupasta, koska ei ole lähistöllä tutuilla omenapuita, enkä kehdannut varkaisiinkaan lähteä ;)

    VastaaPoista
  2. Minäkin oisin saanut jo viikonloppuna omppuja, vaan en silloin huolinut. Nyt sitten oikein tek jo mielenikin omenoita, kun tiesin, että äitiliiniltä niitä sitten saan. Nyt tuntuu jo siltä, että on tullut syötyä ihan yhden päivän tarpeksi jo omenaa. Mutta onhan se hyvää, kun ei ole aikoihin omppuja ollutkaan. Jäi paistosta vielä huomisellekin. Mut huomenna onkin sitten jo toisenmoiset kuviot, jännäääääää :)

    VastaaPoista

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...