26 syyskuuta 2016

Oikea kirje saapui :)

Minä sain tänään kivaa postia, tuli nimittäin Ifolorilta etukirje ja sitten tuli toinenkin kirje, nimittäin ystävältä tuli postia käsin kirjoitetun kirjeen muodossa. Vielä en ole kirjettä avannut, vaan ihailen sitä tässä pöydän kulmalla. Kannessa kirjekuoressa on kaksi nallea, jotka nojaavat selät vastakkain toisiinsa tukien. Ihana kirjekuori ja silläpä en tahdo malttaa lukea kirjettä, ettei avaamattoman kirjeen taika laantuisi liika nopsaan :)
Naapurikämppään tuohon rakenteisiin tuli tekemään jotain korjausta joku heppunen. Siitä kun on linnut pirhana nokkineet yhden lankun melkoiseen kuntoon. Saas nähä, kuinka sen saapi korjattua. Toivottavasti saapi kuntoon. Siinä näkyy ihan kaksi miestä olevan.
Sellaista täällä. taidan mennä sukkakutimieni pariin hetkeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...