13 syyskuuta 2016

Marja Orkoma: Sydänten sävyhuuhtelu

10.7.2012 kirjaston poistomyynti 1e, 264 sivua, Kustannus-Mäkelä Oy, Karkkila, 1993.

Annika on tottunut mukautumaan toisten toiveisiin. On jaksettava hymyillä hankalillekin asiakkaille kampaamossa. On palveltava perhettä ja kestettävä miehen syrjähypyt. Suvun sairaat vanhukset vaativat huolenpitoa, vaikka Annikaan kuinka väsyttäisi. Kun hän kerrankin päättää repäistä itsensä irti arjesta, viikko lomakylpylässä osoittautuu kohtalokkaaksi uuden tien aluksi.

Sydänten sävyhuuhtelu kertoo romanttisen ja kuitenekin todentuntuisen tarina. Kirjan henkilöiden parissa viihtyy niin hyvin, että he jäävät elämään lukijan mielessä. 

6.9.2016: Tänään aloitin tämänkin lukemista. Hiukan tihkasi alkuun, mutta koitan vielä lukea tätäkin opusta. 

13.9.2016 Mukavaa, vaikkakin välistä aika pitkästyttävää luettavaa, mutta sain kahlattua tämän kirjan loppuun just hetki sitten. Osallistun tällä aakkoshaasteeseen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...