17 syyskuuta 2016

Lauantai-pitsaa ja makustelua

Väsäsin tuossa hetkinen sitten vielä pienen vuoallisen pitsapiirakkaa uunnin paistumaan, pian saapi käydä ottamassa sen jo pois.
Päivällä avasin Huttunen-viinipönikön, otin silloin mukillisen ja nyt on vain puoli mukillista makusteltavana. Eipä tämä nyt kovin kummosta vinkkua ole, mutta kutkuttaa kuitenkin kivasti ja rentouttaa vähäsen. En mä kännimeiningillä meinaa olla. Kunhan odotan, että pitsapaistos vähän jäähtyy, niin makustelen sitten tämän huttusen kaverina.
Tänään en tehnyt päivällä mitään ruokaa, niin nyt sitten saapi ajaa tämä paistosjuttu sen asian.
Pohja: Vehnäjauhoja, suolaa ropsaus ja vettä ja öljyä.
Täyte: Soijarouhetta, purkillinen ananasta mehuineen, yrttinen tomaattomurska ja vettä, maustepippuria ja suolaa vähän makua antamaan.
Pinnalla: Juustonlopun palasia.
Paisto 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia. Ja jollei ole redi, niin saapi olla, en lisäpaista enempää. Arvatenkin mulla on jo nälkä. Slurps!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...