27 syyskuuta 2016

Kirje sinulle

Minä täällä moi. Mitä sinulle kuuluu? Ei olla aikohin juteltu ihan näin vain kaksisteen. Nyt sitten päätin tehdä aloitteen ja kirjoittaa sinulle pienen kirjeen.
Miten olet voinut tänä syksynä? Minulla on reistaillut selkä, mutta sinnikkäästi olen jaksanut elää melkein ilamn lääkkeiden ottoa viime päivät. Silloin alkuun otin Panadolia, mutta lopetin sen oton muutaman päivän jälkeen. Nyt voin jo joitakin hetkiä istuakin, mutta en kovin kauaa kerrallaan.
Aamulla katsoin Katsomosta mtv3.fi-saitilta eilisen Maajussille morsian-jakson, joka kesti jonkun tunteroisen verran. En meinannut päästä sen jälkeen kävelemään, kun selkäparkaani sattui niin kamalasti istuminen. No, nopsaan selkä vertyi, kun olin lukemassa masultaan sängyllä kirjaa.
Tänään oli pyykkipäiväkin minulla, pesin koneellisen pyykkiä ja olen saanut vaatteet jo telineelle kuivumaan ja tuomaan ihanaa tuoksua tuonne makkariin :)
Minulla on tässä edessäni, tai siis käsien ja läppärin välissä, Muumi Rakkausmuki ja mukissa on jo päiväkahvia. Hädin tuskin jaksoin odottaa yhteen saakka, että keitän suhvetta. No, nyt sitä sitten saapi juua. Minun kun teki jo kahdeltatoista mieli kahvia. On se jännä juttu, vaikken niin kahvista tykkää, sitä pitää päivittäin juoda.
No, olen tänään virkannut yhden kudekorin valmiiksi, eilen sen tekemisen aloitin ja tänään jatkoin sitten loppuun. Sain tuonne makkarin pöydälle kynäpurkille korin, kiva kiva. harmi vaan, kuteet alkaa olla vähissä, taitaa olla lilaa, vihreää ja valkoista. Kaikkia kolmea vähhäsen vain pienissä kerissä. Juu ja tänään katkesi sitten taas yksi virkkuukoukku. Nyt mulla on enää kolome muovista koukkua. Kyllä pitäis päästä koukkukaupoille.
No, minä jatkan tässä kahvin juomista ja toivotan sinulle oikein eloisan mukavaa päivän jatkoa!
Kirjoittelehan kuulumisiasi taas joskus, kun siltä tuntuu :) Moikka!
Terveisin; Minä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...