07 syyskuuta 2016

Keskiviikko ajatuksia

Tekisi niin mieleni lähteä lenkille, vaan onpa niin sateisen näköistä ja katsoin jo ilmatieteenlaitoksen sivuilta,jotta ysiltä pitäs oikein roimasti sataa vettä. Muutenkin on ilma ihan pilvessä, että taitaapi jäädä tämä päpivä ihan vain kotipäiväksi, kun ei huvita lähteä kaupoillekaan. Huomenna saapi hakea kirjakaupasta sen varaamani Topi Sorsakosken kirjan, niin käyn sitten samalla reissulla kaupallakin. Mitä sitä nyt monena päivänä kylille lähtee. Siitä se on vain harmi, että täksi päiväksi pitää nyt sitten keksiä jotain tähdellistä tekemistä, että saisi ajan kulumaan.
Olen jo hakenut postin, tuli vain lehti-ja mainospostia, ei mitään sen kummoisempaa. Kirjaakin jo luin yhden luvun verran. Kovasti vain unettaisi, kun viime yön unet jäi aika heikoksi. Että näillä mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...