12 syyskuuta 2016

Kaisa Niemi: Nastanpistoja

Kuudes elokuuta 2015 kirjastosta eurolla ostettu, kovakantinen 231 sivua, Karisto Hämeenlinna 1990.

Silja ei ollut koskaan osannut aavistaakaan, miten kohtalokkaaksi hänen syksyinen Lapin matkansa muodostuisi. Hänhän oli lähtenyt firman autiomajalle parantelemaan sydänsurujaan ja nauttimaan rauhasta. Vai vielä rauhasta! Yhtä hyvin Silja olisi voinut majoittua rautatieasemalle, niin vilkasta tunturin kupeessa tuntui olevan! Ja täältä erämaasta sai alkunsa myös tapahtumasarja, joka enemmän tai vähemmän koukeroisena jatkui kotona Helsingissä. Väriä Siljan elämään toi uusi työpaikka, opiskelu iltalukiossa ja eräs tietty nauravasilmäinen Harri, jonka mielipiteet olivat Siljan mielestä useimmiten kuin nastanpistoja! 

kuudes syyskuuta 2016 Tänään aloitin lukemisen ja olen jo päässyt lukuun 8. Ihanaa tarinaa tämä opus :) Tykkään. 

Tänään, kahdestoista syyskuuta 2016 Ihan ihanaa luettavaa. On kaiketikin sellainen tunne, että oisin tämän joskus hamassa menneisyydessä lukenut. No, nyt on luettu uudelleen ja tykkäsin.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...