13 syyskuuta 2016

Jänskättää niin mahrottomasti

Tässä on nyt vajaa puolisentuntia aikaa, kun pitää lähtee liikenteeseen. Minnuu jänskättää taas ihan marottoman kauhiasti. On nimittäin jutteluaika omahoitajalle ja mulla on alaselkä kipeenä, että tekee istuminen häijjyä. En kuitenkaan halunnut perua aikaani, sillä mulla on tuossa kassillinen kirjoja, jotka vien toimistolle Saa ottaa-pöydälle. Siellä kun on jo jonkin aikaa, oiskos jo ainakin parisen vuotta ollut sellainen kirjapöytä, jonne saapi viijä opuksia ja ottaa taas vastavuoroisesti luettavaksi opuksia. No, minä vaan vien sinne kirjoja. Kyllä se pöytä tulee joka kerta katsottua, jotta oiskos jotain kivaa ilmaantunut. Nyt en ole vähään aikaan bongannut pöydältä yhtään kiinnostavaa kirjaa, ihan hyvä vaan.
Tänään, kun aiemmin kävin facebookista, huomasin, että Helen Fieldingin Bridget Jones Vauvapäiväkirja ilmestyy ensikuun loppupuolella ja sehän kirja meni toivelistalle ja varmasti hankin sen heti, kun ilmestyy :) Oli se Mad about the boy vähän toista, mitä odotin, mut jos tämä piakkoin ilmestyvä opus olisi enemmän sen ilmestyvän leffan tyylinen, toivoa saattaa. Mutta juu, näissä tunnelmissa jään juomaan kahvin lopun ja piakkoin valmistaudun sitten autolle meneen ja lähteen kylälle. Jänskättäääääää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...