10 syyskuuta 2016

Instagramissa

Minäkin löydyn nyt Instagramista, ihan vain huvillani liityin sinne, kun serkkutyttönen on haastellut minnuu niin sinne. Eihän mulla ole mitään älyluuria, mutta pystyyhän sitä näin läppäriltäkin seuraamaan. Taitaa olla joulupukille kirjoitettava, että tois sen älyluurin miullehhiin :) Siinäpä toivetta kerrakseen :D

2 kommenttia:

  1. Minä joskus kokeilin tuota, mutta tykkäsin siitä vielä vähemmän kuin Twitteristä, koska minulla ei oikeasti koskaan ole sinne mitään laitettavaa. Otan kuvia niin harvoin ja videoita kuvaan vielä harvemmin, eikä siellä ollut edes tuttujani, joita olisin voinut seurata. Jos harrastaisin valokuvausta tai kuvataidetta tai jotain näyttävää, voisin ottaa taiteestani kuvia, mutta kirjoittaja harvemmin kuvaa tekstejään. Käsitöitä kuvaisin, jos tekisin niitä niin paljon, että olisi järkeä pitää Instagram-tiliä vain niiden takia. Twitter turhautti, kun viestien piti olla niin lyhykäisiä, että niistä tuli väkisin liian seikkaperäisiä ja muut joutuivat sitten kyselemään tarkempia tietoja. Facebook olkoot minun juttuni.

    VastaaPoista
  2. Kyllähän tuo Insta on mun mielestä sellaista huomionhakuisuutta, että huomatkaa ja tykätkää minusta ja plaa plaa plaa. Minä ihan piruuttanikin tein sinne tilin, mutta vähän tuntuu siltä, että ei mulla ole aikaa sinne kiikutella kuviani. Kunhan laitoin profiilikuvan ja se siitä. Eilen nyt oli sellainen päivä, että piti tehdä Jotain :)

    VastaaPoista

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...