16 syyskuuta 2016

Hyvää huomenta

Täällä jo aurinko paistelee tuolla makkarin puolella. Eipä tullut tänään sitten yhtään mitään postia, laatikkoni oli vallan tyhjä. Pöh.
Olen juonut jo kaksi mukillista kahvia, toisen mukillisen otin juotavaksi, kun tein äsken mansikkakiisselin, se saapi olla tämän päivän herkku, en kyllä ala mitään känttyä tai piirakkaa vääntään, kun viimeksi se ei onnistunut. Kyllä se menee makoisa kiissulikin pullan asemesta.
Ei ole minulla krapulaa, vaikka vähän makustelin erästä viiniä eilen, meni vain kaksi mukillista ja loppu jäi odottamaan soveltuvaa hetkeä. Jotenkin ei sitten haluttanutkaan eilen ottaa liikoja tippoja, sillei, että vähän rentoutui tuon seljän kanssa. Mutta kyllä mun selekä on ihan samalla tavalla juntturassa, kuin edellisinäkin päivinä. Välistä se on himpun parempi ja sit taas kipu iskee. On sen kanssa vaan opittava elämään. Saa nähä, käynkö tänään käppäilemässä, en ainakaan ihan näin aamusta. No, moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...