23 syyskuuta 2016

Ellokselta tilattua

Tiistaina lähetin tilauksen Ellokselle ja tänään sain hakea jo pussukan siwasta. Vähän jänskätti, että mitähän tuleman pitää. Tilasin yhdet legginssit, sellaiset mustat ja vähä farkkujen oloiset ja koko oli Todella reilu ja hiukan pelkäsin, että noinkohan vain on sopivat. Kotiin kun hetki sitten tulin ja avasin paketin, oli jännitystä vieläkin ilmassa. Vyötäröaukko näytti hurjalta. vaan kuinka ollakkaan, ainut, mikä häiritsi, oli liika pitkät lahkeet, mutta mitäs sen väliä, nehän saapi hyvin nilkkaan lämmittämään villasukkien alle. Ja mitä vyötäröön tuli, oli korkea vyötärölinja mukava ja Hiukan jäi löysäksi, mutta ei niin häiritsevästi. Eli juu, ei mennyt mönkään, vaikka otin pösksyistä ison koon. No, liivit olliit kanssa mustat ja koko on sama, mitä Anttilastakin olen tottunut tilaamaan. Iltasella sitten kokeilen moisia, nyt en sitä tee. Pitää jotahin jänskättävää olla päiväksi.
Nyt mulla ois etsinnässä syksytakki, kun koko kesän olen käyttänyt tuota sinisen turkoosia takkia. Ois ihanaa löytää viimoihin joku lämmin takki, kun ei vielä kuitenkaan viitsi toppatakkia pitää. Saa nähä, mistä kivan takin sitten löytäisin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...